Kunstnere

Bodypiercer & Shopmanager

Lana

Lana startede i lære som piercer i 2009 og har siden 2013 været ansat hos os, Lana går meget op i sit fag og fortsætter med at uddanne sig og blive bedre, ved årligt at deltage i konferencer for piercere.

Tryk her for at se mere af Lanas arbejde på Instagram

Tatovør

Lasse

Lasse har en bachelor i interaktive medier, med en overbygning i grafisk design fra Kolding Designskole og grunduddanelsen i klassisk kunst fra Vejle Kunstskole, Lasse har tatoveret siden 2018 og er udlært hos os.

Tryk her for at se mere af lasses arbejde på instagram

Tatovør

Jan

Jan bor i dag i Barcelona, men kommer oprindeligt fra Polen, hvorfra han er uddannet skulptør, Jan har været fast gæsteartist hos os siden 2015, som også var året hvor han startede med at tatovere.

Tryk her for at se mere af Jans arbejde på instagram

Tatovør

Pimto

Pimto kommer fra Polen, hvorfra han også har taget en uddannelse som skulptør, han har tatoveret siden 2009 og siden 2015 været fast gæsteartist hos os.

tryk her for at se mere af Pimtos arbejde på instagram

Piercer lærling og SoMe manager

Sara

Sara kom til os i 2015 i en uges skolepraktik og siden har vi ikke kunne slippe af med hende, hun står i dag for vores sociale medier og startede i 2022 som piercer lærling under Lana.

tryk her for at se mere af saras arbejde på instagram

Skræddersyede tatoveringer til dig fra os

Vi plejer at sige, at der ikke er nogen begrænsninger for vores tatoveringer. Det betyder, at du aldrig skal tøve med at dukke op i shoppen, henvende dig på telefon, Sociale medier eller via e-mail. Vi skræddersyer nemlig både store og små designs, så de passer til lige præcis dig og din krop. Vi står hellere end gerne til din rådighed ved spørgsmål eller behov for nye ideer - vi har efterhånden opbygget et langt katalog af inspiration at trække på!

Om os

Ikke "bare" en tattooshop

Udover tatoveringer laver vi også piercinger og har et bredt udvalg af lækre kvalitetssmykker, derfor har vi også lyst til at servicere hele landet med vores brede udvalg af smukke piercingsmykker.
Vi sætter en ære i både kvalitet og æstetik, og vores dygtige piercer er altid klar til at vejlede dig til at vælge den helt rigtige piercing og det helt rigtige smykke.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.