Kunstnere

Bodypiercer & Shopmanager

Lana

Lana har over ti års erfaring som piercer og har været at finde hos Muttleys siden 2013. Lana er en meget professionel piercer, der holder sig opdateret om den nyeste viden og tendenser på området ved årligt at deltage i konferencer for piercere. Lana arbejder selvfølgelig efter APP-standarder, så du kan være sikker på, at sikkerhed såvel som hygiejnen er helt i top.

Tryk her for at se mere af Lanas arbejde på Instagram

Tatovør

Lasse

Lasse har tatoveret siden 2018 og er udlært her hos Muttleys. Lasse har
altid interesseret sig for at tegne og har en bachelor i interaktive medier med en overbygning i grafisk design fra Kolding Designskole samt grunduddannelsen i klassisk kunst fra Vejle Kunstskole. Han elsker at kunne give liv til sine smukke kreationer gennem sit arbejde som tatovør.

Tryk her for at se mere af lasses arbejde på instagram

Tatovør

Jan

Jan bor i dag i Barcelona, men kommer oprindeligt fra Polen, hvorfra han er uddannet skulptør. Jan har været fast gæsteartist hos os siden  han begyndte at tatovere tilbage i 2015, og vi er stolte over, at han stadig kommer og bidrager med sit smukke håndværk her hos Muttleys.

Tryk her for at se mere af Jans arbejde på instagram

Tatovør

Pimto

Pimto kommer fra Polen, hvorfra han også har taget en uddannelse som skulptør. Han har tatoveret siden 2009 og har siden 2015 været fast gæsteartist hos os. Pimto er særlig god til Neo traditional og elsker at udtrykke sig i smukke farver.

tryk her for at se mere af Pimtos arbejde på instagram

Skræddersyede tatoveringer til dig fra os

Hos Muttleys er der intet, der er umuligt. Vi skræddersyer nemlig både store og små designs, så de passer til lige præcis dig og dine drømme. Vi hjælper dig med at nå i mål med dine visioner og står altid klar til at svare på spørgsmål. Hos os er det vigtigt, at en tatovering er et stykke kunst, du sætter pris på. Du er altid velkommen til at henvende dig på telefon, sociale medier eller e-mail for at høre nærmere, ligesom du altid er velkommen i shoppens åbningstider.

Om os

Muttleys - mere end en tattoshop

Udover tatoveringer kan du hos Muttleys også få lavet piercinger af høj kvalitet samt vælge mellem et bredt udvalg af kvalitetssmykker, så du med sikkerhed kan få netop den kropsudsmykning, der matcher dine ønsker. Vores dygtige hjælper gerne med vejledning, så du kommer herfra med det helt rigtige smykke – det helt rigtige sted.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.