Hvad er titanium?

Hvad er vores titanium smykker lavet af?
Vores
smykker er lavet af implant grade titanium ASTM F136, hvilket er 3 gange stærkere end stål. Titanium er biokompatibel, letvægt og er ideel til både friske og helede piercinger da det både er allergivenligt og nikkelfrit. At titanium er biokompatibelt betyder at det er 100% sikkert at bruge i levende væv (ja, det er dig!) - det er ikke giftigt, ikke reaktiv og skaber ingen immunologisk reaktion. Enhver piercer med respekt for sig selv vil altid vælge implant grade titanium til sit arbejde.

Hvordan farver man titanium?
Titanium smykker kan blive anodiseret til mange forskellige farver. Dette sker ved en elektrolytisk proces hvor smykkerne går igennem en kontrolleret oxidering. Farveskiftet sker ved at oxid niveauet på smykkets overflade ændres - dette betyder også at farven bliver en integreret del af smykket og derfor ikke en belægning der kan falde af - smykket forbliver derfor biokompatibelt.

Titanium fun facts!
  • Det blev opdaget i 1791
  • Navnet “Titanium” kommer fra græsk mytologi og er opkaldt efter de græske giganter Titanerne
  • Titanium er tre gange så stærkt som stål og dobbelt så stærk som aluminium
  • Titanium vejer meget mindre end stål, hvilket gør det både utrolig letvægt og stærkt - derfor er det perfekt til piercinger!
  • Titanium bruges til at lave medicinske implantater med, da det meget sjældent frastødes af kroppen
  • Titanium har et meget højt smeltepunkt og bliver først flydende ved 3.034 grader!


Nu hvor du har lært lidt om den kvalitet af titanium vi bruger, er du så klar til at blive piercet?

OBS: Linket e til booking af tid til 1 person, til maks 3 piercinger, eller 2 personer til 1 piercing hver. Er i flere der ønsker en tid sammen eller ønsker du selv mere end 2 piercinger, så kontakt os på +45 75531338

book her

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.